Erbakır-SAK Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

 
Çalışma arkadaşlarımızın boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirerek çalışanlar arası ilişkileri kuvvetlendirmeye ve Denizli’ de firmamızın bilinirliğini arttırmaya yönelik olarak kurulan Sorumluluk ve Aktivite Kulübümüzün çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
 
Er-Bakır Sorumluluk ve Aktivite Kulübü’nün başlatmış olduğu “Aslında Bir Oyun-SAK” adlı tiyatro eğitimi projesi, 05 Mart 2012 Pazartesi günü saat 20:00 de Pamukkale Üniversitesi Morfoloji Binası Kongre Salonu’nunda gerçekleştireceği “Juliet’in Şalı” adlı  eserin perdelenmesiyle ilk meyvesini verdi.
 
Erbakır-SAK’ ın, Denizli Koruyucu Aile Derneği’nin gerçekleştirdiği “Gönül Gözleri” projesine destek vererek, yepyeni bir sosyal sorumluluk faaliyetine katkı sağlamayı hedeflediği tiyatro etkinliğindeki davetiye satışlarımız ücretliydi ve satışlardan elde edilen tüm gelirler DEKAD’ a bağış makbuzu karşılığında bağışlandı.
 
Er-bakır Sorumluluk ve Aktivite Kulübü, Damala-SAK dama turnuvası ile aktivitelerine devam etti. Çalışanlarımızdan Sn. Ünal Atik dama turnuvası şampiyonu oldu. Doğan Atik ‘in ikinci, Mesut Duman’ın üçüncü olduğu turnuvanın ödülleri 18 Nisan akşamı Er-Bakır Coş-SAK eğlencesinde sahiplerini buldu.
 
SAK çatısı altında yürütülmekte olan, Oyna-SAK halk oyunları eğitimi projemiz ve müziğe gönül vermiş değerli çalışanlarımızın gitar ve saz eğitimi aldığı Çal-SAK projelerimiz tamamlandı.
 
Geleneklerimizin değişmez parçası olan yörelerimize ait halkoyunlarını öğrenmek için çaba sarf eden sevgili Oyna-SAK kulübü üyelerinin ve müziğe olan sevgilerinden yola çıkarak, sadece dinleyici olmaktan ziyade kendilerinin de müzik yapabileceğine inanan, bu yolda emek veren sevgili Çal-SAK kulübü üyelerinin hazırladıkları Coş-SAK gecemize tüm çalışanlarımız davetliydi. Sürpriz solistlerimizin de eşlik ettiği gecede hem gösteri yapan çalışanlarımız hem izleyicilerimiz gönüllerince eğlendiler.
 
24 Nisan 2012 tarihinde ise daha önce düzenlediğimiz Kuşadası gezimize katılamayan Filmaşin Üretim Müdürlüğü çalışanlarımız için Antalya gezisi düzenlendi. Aileleriyle geziye katılan çalışanlarımız birlikte güzel bir gün geçirdiler.


 

TCMB Kurları (17.04.2024) USD: 32,4632 - EUR: 34,4887 - GBP: 40,4648 Fixing Kurları (16.04.2024) USD: 32,536 - EUR: 34,5532 - GBP: 40,4748 Fixing Pariteler EUR / USD: 1,062 - GBP / USD: 1,244